Zonsondergang op Ibiza

zonsondergang

Ibiza staat bekend om zijn mooie zonsondergangen en je vakantie ervaring is niet compleet zonder het bekijken van minstens een van deze mooie gebeurtenissen. De zonsondergang is misschien wel de mooiste gratis show ter wereld en geen enkele zonsondergang is hetzelfde. Hieronder volgt een lijst van de beste en meest luxe locaties om te genieten van dit prachtige schouwspel.

1. Eden Restaurant, San Miguel

Het Eden Restaurant is een onderdeel van Hotel Hacienda Na Xamena en vooral het lounge deel is uitermate geschikt voor het bekijken van de zonsondergang.

2. Pearl Restaurant, San Antonio

Het Pearl Restaurant is een van de luxer restaurants in San Antonio. Toegang tot het restaurant loopt via een exclusieve VIP area, waarna je naar een tafel wordt geleid die romantisch verlicht is en een uitzicht op zee en de zonsondergang geeft.

3. Cap d’es Falcó. Ses Salines

Te bereiken over een hobbelige landweg door nationaal park Ses Salines vind je het restaurant Cap d’es Falcó. In dit luxe restaurant loop je zelfs de kans om internationale beroemdheden tegen het lijf te lopen. De boat bar levert een schitterend uitzicht over de heuvels en de oceaan waardoor het uitzicht perfect is voor zonsondergangen.

4. El Chiringuito, Es Cavallet

Alles wat je verwacht van een luxe club, en dan nog een beetje! Bestempeld als één van de mooiste strand restaurants met een geweldige service.

5. Mambo, San Antonio Sunset Strip

Café Mambo is eigenlijk synoniem voor beroemdheden. Met bezoekers als Paris Hilton en David Guetta is het de hipste pre-party bar aan die kant van de Sunset Strip. Mooi uitzicht, lekker eten, luxe setting. Een totaalplaatje om van te dromen.

Om de bovenstaande locaties te bezoeken zal je diep in de buidel moeten tasten, maar de zon gaat overal onder en met een beetje zoeken vind je ook mooie locaties waar je gratis kunt kijken naar de zonsondergang.