Waarom op vakantie naar ibiza?

Hieronder 7 redenen waarom je naar ibiza op vakantie moet:

1 Ibiza is slechts zo’n 2 uur en 15 minuten vliegen van Amsterdam airport. De afstand van iets meer dan 2 uur vliegen is goed te overzien en in de meeste gevallen zal dit geen problemen geven omtrend de reistijd. Gewoon naar Schiphol en ruim 2 uur later stap je al de Spaanse zon in.

2 Ibiza is een eiland, dit betekent dat het strand en de zee nooit ver weg zijn van de plek waar je jezelf bevindt.

3 In Spanjse is het leven goed. Met de siësta, goed eten, de lekkere wijnen en cava zorgen al gauw voor een goede vakantie. Denk er vooral aan de heerlijke paella te proberen en neem de tijd voor het proeven van de vele verschillende tapas.

4 Goed weer op vakantie is een grote pré voor uw vakantie. Ook in de temperatuur op Ibiza zit u goed. In januari daalt de gemiddelde temperatuur niet onder de 10 graden en in juli en augustus stijgt de temperatuur tot uitschieters boven de 30 graden. Wilt u de grootste kans op zon en geen (weinig) neerslag dan kunt u het beste in de maanden juni tot en met augustus gaan. Wilt u buiten deze maanden gaan dan is het ook in mei al heerlijk vertoeven op dit eilandje in de Middellandse Zee.

5 Het nachtleven op ibiza is legendarisch en bruisend. De avonden op ibiza zijn heet en goed gevuld met dansende mensen en hete beats. Je kunt op Ibiza dansen tot in de vroeg uurtjes in 1 van de vele clubs/bars.

6 De hoofdstad van ibiza eiland is Ibiza stad. De stad heeft ontelbaar veel restaurantjes en cafeetjes, vele prachtige oude gebouwen & historische monumenten. Ook kunt u op ibiza erg goed winkelen in 1 van de vele leuke winkeltjes en kleine boetiekjes. In deze winkeltjes kunt u een groot aantal leuke Spaanse souvenirs vinden en kopen om mee naar huis te nemen!

7 Wil je op partij eiland ibiza iets meer rust? Huur dan 1 klein bootje & vaar naar 1 van de vele kleine afgelegen privéstrandjes waar u van elkaar kunt genieten onder het genot van een hapje en een drankje.
Bekijk www.ibizavakanties.com

catering_cocktails_2